Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Annie Kidder

Directora executiva de l’organització canadenca People for Education


Annie Kidder és directora executiva de l’organització canadenca People for Education.

Va néixer al Quebec i ha viscut a Labrador, la Columbia Britànica i Ontario. El seu pare era miner per això la seva família es va mudar amb freqüència. Com a resultat, Annie va anar a 12 escoles diferents des de la guarderia i fins als 12 anys, per això en bona part li ve la seva passió per l'educació pública.

Ha estat directora de teatre i es va involucrar en l'educació a través de l'escola de les seves dues filles, que actualment una fa el primer any d'universitat i l'altra, un postgrau universitari.

Ha rebut molts premis per la seva tasca de promoció, incloent-hi premis de la Federació Canadenca de Mestres, del Consell de Directors d’Ontario, de la Fundació de la Comunitat de Toronto, i de la Federació de Mestres d’Ontario.

Ha impartit conferències arreu del país i és citada regularment en els mitjans de comunicació com un experta en temes d’educació.

Ha participat al debat...

El paper de les famílies en la millora de l'escola i del sistema educatiu

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca