Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

David Istance

Membre del Centre per la Recerca i la Innovació Educativa de l'OCDE i director dels projectes de recerca Schooling for Tomorrow i Innovative Learning Environments.


David Istance és expert sènior del Centre per la Recerca i la Innovació Educativa de l'OCDE. Ha estat responsable d'aquest centre fins al 2008 i ha dirigit el programa de llarg recorregut Schoooling for Tomorrow. Actualment dirigeix el projecte Innovative Learning Enviroment.
 
Alguns dels informes que ha escrit com a part dels projectes de recerca són What Schools for the Future? (2001), Education Today: The OECD Perspective (2009) i, amb Henno Theisens, Trends Shaping Education (2008).
 
L'aprenentatge permanent o l'equitat han estat altres temes tractats en els seus informes.
Entre 1991 i 1997 va treballar a les Universitats de Cardiff i Swansea. És investigador honorari de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de Cardiff.
 
Forma part del Consell Editorial de laRevista Europea d'Educació i de la revista coreana Kedi de política educativa.

Ha participat al debat...

Crear entorns innovadors per millorar l'aprenentatge

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca