Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

John MacBeath

Professor emèrit de la Universitat de Cambridge


John MacBeath és professor emèrit de la Universitat de Cambridge, director de Lideratge i Ensenyament: Xarxa Cambridge (http://www.educ.cam.ac.uk/centres/lfl/) i director de projectes del Centre per a l’Ensenyament de la Commonwealth (http://www.educ.cam.ac.uk/centres/cce/). Fins a l’any 2000 va ser director del Centre per a la Qualitat en l’Ensenyament de la Universitat de Strathclyde (Glasgow). A més de l’interès i la recerca sobre lideratge, ha treballat durant l’última dècada amb escoles, autoritats educatives i governs nacionals en el camp de l’autoavaluació a les escoles. Ha escrit cinc llibres sobre autoavaluació, adreçats fonamentalment a un públic de professors i directors educatius: Schools Must Speak for Themselves, Self-Evaluation in European Schools, Self-evaluation: what's in it for schools?, Self-evaluation in the Global Classroom i School Inspection and Self-evaluation han estat publicats per Routledge i traduïts a dotze idiomes europeus.

Ha estat consultor per a l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), la UNESCO i l’Organització Internacional del Treball (OIT), la Fundació Bertelsmann, Prince’s Trust, la Comissió Europea, el Govern escocès, el Govern federal suís, el Grup Varkey de Dubayy (Unió dels Emirats Àrabs) i el Departament d’Educació de Hong Kong. Va ser membre del Grup de Treball del Govern sobre Estàndards en el període 1997-2001, i el 1997 va ser nomenat membre de l’Orde de l’Imperi Britànic pels seus serveis a l’educació.

Ha participat al debat...

Col·laborar, innovar i liderar. El futur de la professió docent

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca