Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Kristen Swanson

Membre de la Fundació Edcamp


Directora d'Aprenentatge a Slack, és un dels membres fundadors del moviment Edcamp i actual membre de la junta de la Fundació Edcamp. També treballa a BrightBytes –plataforma online de recerca per analitzar accions que milloren l’aprenentatge- com a responsable d’aprenentatge professional i que abasta 10 milions d'estudiants a tot el món.

Kristen Swanson ha exercit la docència a primària, ha estat assessora regional per a Response to Intervention, va treballar com a directora de tecnologia de l'educació per un districte escolar públic a Pennsylvania, i va desenvolupar plans d'estudi juntament amb el Dr. Grant Wiggins d’Understanding by Design.

Per altra banda, també és una prolífica autora i blocaire i és una apassionada de compartir el missatge de l’aprenentatge orgànic. Ha estat convidada a compartir les seves idees en la conferència ASCD, TEDxPhiladelphiaED, TEDxNYED, EDUCON, i molts altres esdeveniments.

És llicenciada per la Universitat DeSales, té dos màsters per la Universitat de Wilkes, i un Doctorat en Educació per la Universitat de Widener. Actualment viu a San Francisco.

Ha participat al debat...

El moviment Edcamp: una proposta d'aprenentatge entre iguals per al professorat

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca