Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

María Nieves Tapia

Coordinadora del Programa Nacional d'Educació Solidària del Ministeri d'Educació, Ciència i Tecnologia de la República Argentina


Coordinadora del Programa Nacional d'Educació Solidària del Ministeri d'Educació, Ciència i Tecnologia de la República Argentina.
Directora acadèmica del Centro Latinoamericano de Aprendizaje y Servicio Solidario (CLAYSS).
Professora a la Facultad Latinoamericana de Ciencias Sociales (FLACSO) i, des del 1998, representant de l'Amèrica del Sud a la comissió directiva de la IANYS (International Association for National Youth Service).
Coordinadora entre el 2002 i el 2003 del programa "Escuelas Solidarias" de la Secretaria d'Educació del Govern de la Ciutat de Buenos Aires.
Autora de La solidaridad como pedagogía (Buenos Aires, Ciudad Nueva, 2000).

Ha participat al debat...

La pràctica solidària com a pedagogia de la ciutadania activa

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca