Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Roser Salavert

Doctora en Gestió Educativa i directora general de les escoles públiques del districte escolar 3 de Nova York


Roser Salavert és directora general del districte escolar 3 de Nova York.
És diplomada en Magisteri, màster en Psicolingüística per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora en Gestió Educativa i Tecnologia per la Universitat d’Amherst.
Des del 1981 exerceix la seva carrera professional als Estat Units. Ha estat inspectora de programes d’educació bilingüe al Departament d’Educació de Massachusetts; coordinadora del projecte Computer Equity Project, adreçat a fomentar l’interès per les matemàtiques i la tecnologia entre les noies de secundària (engegat per The Women’s Action Alliance & IBM de Nova York); directora editorial de Scholastic Inc., i directora executiva de Millora de l’Ensenyament i Formació del Professorat del districte escolar 6 de Nova York.
Ha estat directora editorial de llibres de text i també és autora de diversos articles, com ara:
«Formació del professorat mitjançant la reflexió estructurada».Escola Catalana(núm. 461, gener de 2010).
«Reforma educativa a Nova York».Barcelona Educació(núm. 72, gener/febrer de 2010).
«Much More Than a Magazine. New York City Challenge».NYC Association for Supervision and Curriculum Development(abril, pàg. 7-10).
Middle School Choice in District 6, Region 10. New York City Department of Education.Document preparat per al District 6 Middle School Choice Committee.

Ha participat al debat...

Excel·lència educativa per a tothom: una realitat possible

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca