Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Steven Hodas

Ex-director Executiu de l'Oficina d'Innovació de la ciutat de Nova York


Steven Hodas, actualment treballa com assessor a l’Education Innovation Cluster de Digital Promise i és cap de productes a Citymart.

De 2012 a 2014 va ser Director Executiu de l'Oficina d'Innovació de la ciutat de Nova York, liderant entre d’altres el projecte iZone per apropar el mercat tecnològic a l’esfera educativa de la ciutat.

L’any 2010 va ser un dels fundadors de Noodle Education, una empresa que ajuda els estudiants a prendre decisions sobre l'educació. La companyia proporciona assessorament d'experts i dades exhaustives sobre més de 700.000 proveïdors i recursos d'educació a través de la seva aplicació web, inclosos centres d’educació infantil, centres de primària, centres de secundària, programes de graduats, tutors, docents i materials d'aprenentatge.

Durant la dècada de 1990 va construir conjuntament amb la NASA la primera pàgina web pública del govern EUA, la qual estava orientada a la connexió dels professors i estudiants amb recursos científics per recolzar l'educació STEM (estudis de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Posteriorment, al sector privat, va crear pàgines web populars per a l'escola secundària i estudiants universitaris,  la primera avaluació formativa a gran escala i plataformes d'aprenentatge personalitzats per a grans districtes escolars.

Steven Hodas esta graduat en Educació, Llideratge i Estudis  Polítics per la Universitat de Washington i és un innovador en el camp EdTech. Durant la seva carrera ha assessorat a entitats públiques i privades, entre les més recents la Digital Promise's Innovation Cluster Lead i el Practitioner in Residence at the University of Washington's Center on Reinventing Public Education.

Ha participat al debat...

Com connectar el mercat tecnològic educatiu amb els docents per tal que la innovació sigui útil a l'aula?

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca