Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Sunanna Chand

Responsable d'estratègia d'innovació per l'aprenentatge del Consell del moviment Remake Learning.


Sunanna Chand és responsable d'estratègia d'innovació per l'aprenentatge del moviment Remake Learning des del 2015 quan es va traslladar a Pittsburgh per treballar als Estats de Pennsilvània i West Virginia.

Abans de formar part de Remake Learning, Sunanna era coordinadora de divulgació comunitària de l'alcalde Melvin "Kip" Holden de Baton Rouge, Louisiana. Va dirigir una xarxa de salut pública multisectorial anomenada "Iniciativa de la Ciutat Sana de l'alcalde" (Healthy BR), que treballava per millorar els resultats de salut per als residents d'ingressos baixosde Baton Rouge.

Sunanna també va ser professora de 1r i 2n grau a Baton Rouge, moment en què va veure de primera mà com la tecnologia podria implicar els seus estudiants, especialment aquells que no responien a les pràctiques docents tradicionals.

Sunanna es va graduar de la Universitat de Vanderbilt amb un M. Ed en Política i Gestió Educativa Internacional. També té una llicenciatura en Ciències Polítiques i Angleses per la Universitat d'Illinois a Urbana-Champaign.

Ha participat al debat...

Les ciutats com a xarxes d’aprenentatge connectat - El model Remake Learning de Pittsburgh

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca