Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Valerie Hannon

Directora, serveis de consultoria en «Learning Futures» i «Learning Frontiers» (Global Education Leaders' Program).


Valerie Hannon forma part del consell d'administració d'Innovation Unit i és membre fundadora de Global Education Leaders' Program (GELP). Va començar la seva carrera com a professora de secundària a Londres, i posteriorment ha estat investigadora (Universitat de Sheffield) i directora d'Educació (Derbyshire, Regne Unit). Va liderar la política educativa per a la Comissió d'Igualtat d'Oportunitats del Regne Unit, i després de la seva tasca en la Comissió per a l'Educació Creativa i Cultural va ser nomenada assessora del Govern del Regne Unit sobre aprenentatge i creativitat. En la seva carrera independent, ha dissenyat i desenvolupat programes de noves pràctiques per a sistemes educatius, escoles i districtes; i agències estratègiques de tot el món sol·liciten regularment el seu assessorament. És consultora del programa Entorns d'Aprenentatge Innovadors de l'OCDE, i assessora del World Innovation Summit on Education (WISE) Doha.

El seu darrer llibre, Learning a Living, tracta de la innovació en l'educació i el món del treball, es publicarà al novembre i serà presentat en la cimera WISE 2012.

Ha participat al debat...

Com construïm una comunitat educativa implicada? Com combatem la desafecció escolar?

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca