Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Vincent Dupriez

Professor a la Universitat Catòlica de Lovaina (Bèlgica)


Després de treballar durant més de deu anys en la formació de professors, ara és professor de ciències de l’educació a la Universitat Catòlica de Lovaina.
Les seves recerques actuals, desenvolupades en el marc del GIRSEF (Grup Interfacultats de Recerca sobre la Socialització, l’Educació i la Formació) tracten bàsicament sobre l’anàlisi de les polítiques educatives i dels seus efectes.
Aquestes són algunes de les seves obres:
L’efficacité dans l’enseignement. Promesses et zones d’ombre, de Xavier Dumay, Vincent Dupriez. De Boeck Université, col·l. Pédagogies en développement, 2009.
Coordonner, collaborer, coopérer. De nouvelles pratiques enseignantes , de Jean-François Marcel, Vincent Dupriez, Danièle Perisset Bagnoud, Maurice Tardif. De Boeck Université, col·l. Perspectives en éducation et formation, 2007.
Inequalities in school systems: effect of school structure or of society structure?, de Vincent Dupriez, Xavier Dumay, 2006.
La rénovation de l’école primaire. Comprendre les enjeux du changement pédagogique, de Vincent Dupriez, Jacques Cornet. De Boeck Université, col·l. Pédagogies en développement, 2005.

Ha participat al debat...

La segregació escolar: reptes socials i polítics

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca