Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Andreas Schleicher

Cap de la Divisió d'Anàlisi d'Indicadors i director d'Educació de l'Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE)


Cap de la Divisió d'Anàlisi d'Indicadors i director d'Educació de l'Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE).
Va estudiar física a la Universitat d'Hamburg i posteriorment va completarun màster en ciència al Departament de Matemàtiques de la Universitat de Deakin, a Austràlia.
Guardonat l'any 2003 amb el premi Theodor Heuss pel seu "compromís democràtic exemplar", en relació amb l'informe PISA 2000.
Va rebre l'any 2002 el premi "Educación y libertad en el ámbito educativo", atorgat per l'Associació nacional d'escoles privades d'Espanya.
La seva tesi del màster va ser guardonada l'any 1993 amb el premi Bruce Chopin.

Ha participat al debat...

És il·limitat el rendiment educatiu?

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca