Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Cèsar Coll i Salvador

Doctor en Psicologia i catedràtic de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat de Barcelona.


Doctor en Psicologia i catedràtic de Psicologia Evolutiva i de l'Educació de la Universitat de Barcelona.
Ha impulsat i dirigit recerques i treballs sobre les aplicacions i les implicacions pedagògiques de la teoria genètica, l'orientació i la intervenció psicopedagògica, el disseny i el desenvolupament del currículum escolar, l'anàlisi dels processos d'interacció en situacions educatives i l'avaluació dels aprenentatges escolars.
Ha participat activament en diversos processos de reforma i innovació educativa a Espanya i a altres països, especialment pel que fa als aspectes curriculars i psicopedagògics.
Entre les seves publicacions, es destaquen els llibres Psicología y currículum (Barcelona, Editorial Paidós, 1987), Enseñanza, aprendizaje y discurso en el aula (coeditat amb D. Edwards, Fundación Infancia y Aprendizaje, 1997), Psicología de la educación escolar (coeditat amb J. Palacios i A. Marchesi, Alianza Editorial, 2001) i Aprender contenidos, desarrollar capacidades (coeditat amb E. Martín, Editorial Edebé, 2003).
Els seus interessos actuals se centren en l'anàlisi del discurs educatiu, les comunitats d'aprenentatge i l'impacte de les tecnologies de la informació i la comunicació en l'educació.

Ha participat al debat...

Currículum i ciutadania. El què i el per a què en l'educació escolar

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca