Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Cristóbal Cobo

Investigador de l'Oxford Internet Institute i especialista en competències digitals


És llicenciat en Ciències de la Comunicació i doctor en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Des de l'agost del 2010 treballa d'investigador associat (research fellow) a l'Oxford Internet Institute de la Universitat d'Oxford.
En aquesta universitat col·labora en diferents treballs de recerca sobre innovació, transferència de coneixement i el futur d'internet, com ara KNetworks o SESERV. A més, és professor i supervisor.
Publicacions més destacades:
Juntament amb el Dr. John Moravec de la Universitat de Minnesota és coautor del llibre Aprendizaje Invisible: una nueva ecología de la educación, editat pel Laboratori de Mitjans Interactius de la Universitat de Barcelona en col·laboració amb la Universitat Internacional d'Andalusia.
També es destaquen els llibres Nuevas arquitecturas de la información, usabilidad e Internet (2009) i Planeta web 2.0 (2007), aquest darrer amb 1.700 baixades (http://www.planetaweb2.net/)

Ha participat al debat...

Aprenentatge invisible: aprenent en 3D, 360° i 7/24

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca