Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Martin Carnoy

Professor d'Educació i economia a la Universitat de Stanford


Doctor en Economia per la Universitat de Chicago i llicenciat en Enginyeria Elèctrica per l'Institut de Tecnologia de Califòrnia (Caltech).
Va treballar durant quatre anys a The Brookings Institution d'investigador associat en l'àmbit de recerca de comerç i desenvolupament a Llatinoamèrica.
L'any 1969 es va incorporar a la School of Education de Stanford, on va contribuir a la creació de l'International and Comparative Education Program. Actualment és professor d'Educació i economia d'aquesta universitat i president de la Comparative and International Education Society.
És autor de nombroses publicacions sobre l'educació i el desenvolupament econòmic, la política econòmica dels Estats Units, el paper de l'estat en el canvi social i els canvis de l'economia internacional. Les més recents són Sustaining the New Economy: Work, Family and Community in the Information Age i, elaborada juntament amb Jane Hannaway, The Different Worlds of Urban and Suburban School Districts.
Habitualment escriu per a organitzacions internacionals com l'OIT, la Unesco, el Banc Interamericà de Desenvolupament, l'OCDE i el Banc Mundial. També és editor de la International Encyclopedia of the Economics of Education.
És membre del comitè científic de l'Internet Interdisciplinary Institute (IN3) de la UOC.

Ha participat al debat...

Educació i economia

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca