Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Álvaro Marchesi

Secretari general de l'Organització d'Estats Iberoamericans per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (OEI)


Des del gener del 2007 és secretari general de l'Organització d'Estats Iberoamericans per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (OEI).
Anteriorment havia estat catedràtic de Psicologia Evolutiva i de l'Educació a la Facultat de Psicologia de la Universitat Complutense de Madrid i assessor executiu de l'Instituto de Evaluación y Asesoramiento Educativo (IDEA), dependent de la Fundación Santa Maria.
És autor i coautor de diferents llibres i articles, entre els quals hi ha Controversias en la educación española (2000); Evaluación de la educación secundaria. Fotografía de una etapa polémica (2002); El fracaso escolar. Perspectiva internacional (2003); Tecnología y aprendizaje. Investigación sobre el impacto del ordenador en el aula (2003); Qué será de nosotros, los malos alumnos (2004).

Ha participat al debat...

El futur de l'educació pública

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca