Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

David Hopkins

Professor emèrit de l'Institut d'Educació de Londres


David Hopkins és professor emèrit a l'Institut d'Educació de la Universitat de Londres, on, fins fa poc, ha ocupat la primera Càtedra HSBC iNet sobre Lideratge Internacional.
És consultor internacional de reforma educativa.
Ha estat conseller en cap de tres secretaris d'estat del Departament d'Educació del Govern britànic.
Ha ocupat els càrrecs de president del Consell de la ciutat de Leicester i degà de la Facultat d'Educació de la Universitat de Nottingham.
Ha estat tutor a la Universitat de Cambridge, a l'Institut d'Educació.
Ha publicat prop de trenta títols sobre educació. Entre les darreres recerques científiques en què ha participat hi ha Evaluation of the Global Impact of PISA, a càrrec de l'OCDE, i OECD Analytic Review of School Leadership in England, a càrrec del Departament d?Educació britànic.

Ha participat al debat...

El lideratge en les organitzacions educatives innovadores

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca