Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Jorge Wagensberg

Director de Cosmocaixa Barcelona


És professor de Teoria dels processos irreversibles a la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona.
Des del 1991 dirigeix el Museu de la Ciència de la Fundació "la Caixa", pioner al món entre els de la seva categoria, recentment remodelat i ampliat amb el nom de CosmoCaixa Barcelona.
Ha publicat en revistes especialitzades internacionals un centenar de treballs de recerca en àmbits tan diversos com la termodinàmica, les matemàtiques, la biofísica, la microbiologia, la paleontologia, l'entomologia, la museologia científica i la filosofia de la ciència.
Entre altres llibres, Jorge Wagensberg ha escrit Nosotros y la ciencia (1980), Ideas sobre la complejidad del mundo (1985), Amazonia, ilusiones ilustradas (1996), Introducció a la teoria de la probabilitat i la informació (1996), Ideas para la imaginación impura (1998), Si la naturaleza es la respuesta ¿cuál era la pregunta? (2002) i La rebelión de las formas (2004).

Ha participat al debat...

Educar en la frontera entre la intuïció i la comprensió

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca