Fundació Jaume Bofill Universitat Oberta de Catalunya (UOC)

Pensant els reptes del futur
de l'educació a Catalunya

Esteu aquí

Miquel Martínez

Catedràtic de Teoria de l'Educació de la Universitat de Barcelona


És catedràtic de Teoria de l'Educació de la Universitat de Barcelona i membre del grup de recerca consolidat sobre educació en valors i desenvolupament moral (GREM).
Ha estat degà de la Facultat de Pedagogia i vicerector de la Universitat de Barcelona. Actualment és el director de l'Institut de Ciències de l'Educació.
Participa com a consultor i avaluador en diferents projectes, agències, institucions, administracions de caràcter educatiu i universitats, a Espanya i a escala internacional.
És membre de la Comissió de Civisme de la ciutat de Barcelona i col·labora en el programa Educación en valores de la OEI (Organización de Estados Iberoamericanos para la Educación, la Ciencia y la Cultura). Forma part de l'equip fundador de l'Escola Projecte de Barcelona.
És autor i coautor de diferents llibres i articles, entre els quals hi ha Educación moral y democracia (amb Josep Puig, 1989); El contrato moral del profesorado (1998); Un lugar llamado escuela en la sociedad de la información y la diversidad (coordinat amb Carlota Bujons, 2001); La convivencia en los centros de secundaria. Estrategias para abordar el conflicto (coordinat amb Amelia Tey, 2003); Qué significa educar en valores hoy (coordinat amb Guillermo Hoyos, 2004); La formación en valores en sociedades democráticas (coordinat amb Guillermo Hoyos, 2006); Propuestas para el cambio docente en la universidad (coordinat amb Salvador Carrasco, 2006), i Formar ciudadanos europeos (de diversos autors, 2007).

Ha participat al debat...

El professorat i el sistema educatiu català. Propostes per al debat

Explora


Com pots seguir els
Debats d’Educació

Subscriu-te al butlletí
Tota la informació dels propers debats
En quina llengua vol rebre el butlletí?

Alguns drets reservatsEls textos publicats en aquest web estan subjectes –llevat que s'indiqui el contrari– a una llicència Reconeixement - No comercial - Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons. Podeu copiar-los, distribuir-los, comunicar-los públicament sempre que reconegueu els crèdits de les obres (autoria i institució que els publica). No poder ús comercial ni obres derivades. La llicència completa es pot consultar a http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca